SIBILIN - ficat sanatos 100% natural

Thursday, 09 December 2010 00:00
Print PDF

 

ipadtouch_fullAlimentatia necorespunzatoare, toxinele din mediu si stilul de viata alert ne influenteaza starea de sanatate. Ficatul este cel mai afectat organ, din cauza rolului sau
de a filtra substantele toxice din sange, purificand zilnic aproximativ 2 mii de litri, de 400 de ori cantitatea totala a sangelui din organism. Un ficat bolnav ne atrage atentia prin simptome precum indigestii, senzatii de oboseala acuta sau dereglari hormonale, de aici si pana la afectiuni hepatice grave fiind doar un pas.

SIBILIN  va ofera beneficiile unui principiu activ - Silimarina (Milk Thistle) - utilizat in cazul afectiunilor hepatice. Milk Thistle contine silibina, silidianina si silicristina, insa silibina prezinta cea mai mare concentratie. Silimarina (Milk Thistle) manifesta o puternica actiune hepatoprotectoare, antifibrozanta si antioxidanta.

Actiunea hepatoprotectoare se manifesta prin refacerea structurii membranei celulei hepatice, impiedicand patrunderea substantelor toxice in celula. SIBILIN este benefic in cazul hepatitelor acute si cronice, cirozelor si steatozelor hepatice. De asemeni, inlatura efectele adverse ale unor substante medicamentoase cu risc hepatic precum medicatia psihotropa si hormonala.

SIBILIN ajuta la refacerea organismului dupa diverse intoxicatii inclusiv dupa consumul excesiv de alcool.

Compozitie/capsula: Silimarina - 1000mg.

Forma de prezentare: flacon cu 30 capsule.
Se recomanda a se administra 1-2 capsule / zi..

Last Updated on Saturday, 09 June 2012 08:46
You are here:   HomeSuplimente alimentareProdusele noastreSIBILIN - ficat sanatos 100% natural